Hieronder vindt u verschillende voorbeeld offertes. De voorbeelden zijn gesorteerd op onderwerp (algemeen of sector-gebonden). Het eerste voorbeeld betreft een algemene offerte. Dit voorbeeld voldoet aan de wettelijke richtlijnen en is bruikbaar voor alle bedrijven, uit alle sectoren. Daaronder vindt u een voorbeeld offerte voor bouwbedrijven. Dit voorbeeld kan echter ook gebruikt worden als offerte door andere bedrijven, aangezien het aan de regels voldoet. U kunt kiezen welke opzet u het meest aanspreekt en deze zelf of voor uw bedrijf gebruiken.

Algemene voorbeeld offerte

De meeste bedrijven zoeken gewoon een algemeen voorbeeld. Vrijwel elke offerte kan natuurlijk in elke branche gebruikt worden, zolang er aan de wettelijke vereisten voor een offerte maar voldaan wordt. Wanneer u op zoek bent naar een dergelijke algemene voorbeeld offerte dan kunt u dit voorbeeld gebruiken. Of u kunt hier de pdf versie van de algemene voorbeeld offerte bekijken/downloaden.

Voorbeeld offerte bouwbedrijf

Een minder algemeen voorbeeld is dat voor een offerte van een bouwbedrijf. De opzet van deze offerte is net wat anders dan in het voorgaande voorbeeld. Uiteraard is het ook mogelijk om deze offerte voor uw bedrijf te gebruiken wanneer u helemaal niks met de bouwsector te maken heeft. Let wel op, deze versie is niet bewerkbaar, u kunt hiervan alleen een voorbeeld bekijken. Natuurlijk kunt u aan de hand hiervan zelf een offerte opstellen, u ziet immers wat er allemaal in hoort.