Een goed geschreven begeleidende tekst vergroot de kans van slagen dat de offerte uitloopt op een opdracht. Hier vindt u voorbeelden van een begeleidende brief bij een offerte. Daarvan bieden wij zowel Word-sjablonen als pdf’s. Met behulp van een voorbeeld van een begeleidende brief verstuurt u zelf eenvoudig een representatieve offerte.

Bekijk dit algemeen voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte of de pdf, of klik hier voor een variant op dit algemeen voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte of de pdf. Gebruik deze voorbeelden om een begeleidende brief op te stellen die bij u en uw bedrijf past. Denk er daarbij wel aan om het voorbeeld aan te passen.

Meer voorbeelden van begeleidende brief bij offerte

Naast de algemene voorbeelden van een begeleidende brief die u samen met de offerte stuurt, vindt u hier ook voorbeelden voor specifieke branches.

Aannemer of bouwbedrijf

Dit voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte van een aannemer of bouwbedrijf benadrukt diens jarenlange ervaring en vakmanschap met verbouwingen. Bekijk hier de pdf.

Copyshop of kopieerwinkel

Dit voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte van een copyshop of kopieerwinkel onderstreept dat deze de nieuwste technieken voor drukwerk gebruikt. Bekijk hier de pdf.

Leverancier

Dit voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte van een leverancier licht de goede prijs-kwaliteitverhouding en service uit. Bekijk hier de pdf.

Schilder of schildersbedrijf

Dit voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte van een schilder of schildersbedrijf legt de nadruk op het gebruik van hoogwaardige schildersmaterialen en bevredigende resultaat. Bekijk hier de pdf.

Webdesigner of programmeur

Dit voorbeeld van een begeleidende brief bij een offerte van een webdesigner of programmeur zet in op de professionaliteit van het webdesign. Bekijk hier de pdf.