U bent zzp’er en heeft een bedrijfje waar uw hart en ziel in ligt. Het liefst houdt u zich de hele dag bezig met de kerntaken van uw bedrijf. Helaas zit overal een keerzijde aan. Administratie is totaal niet uw ding en dit wordt dan ook altijd uitgesteld tot het laatste moment. Vooral het maken van facturen vindt u vreselijk. Maar zonder facturatie geen inkomsten en zonder inkomsten geen bedrijf. Het is dus van groot belang dat deze taak goed wordt uitgevoerd. Wij kunnen u hierbij helpen. Stel nu snel en gemakkelijk een factuur op aan de hand van een voorbeeldfactuur.

Factuur maken

Een factuur is een belangrijk document dat betalingsgegevens betreft. Er zijn verschillende eisen waar u rekening mee dient te houden bij het maken van een factuur. Het gaat hierbij om NAW-gegevens, btw-bedragen/-percentages, KVK-nummer, etc.

Voorbeeld factuur

Een factuur kunt u digitaal of per post versturen, zelfgemaakt aan de hand van een voorbeeldfactuur voor Word of Excel.

Tijdbesparing

Het opstellen van de facturen wordt vaak gezien als een taak waar veel tijd in gaat zitten. Hierdoor wordt dit meestal tot het laatste moment uitgesteld, terwijl het juist zo belangrijk is dat de facturen zo snel mogelijk de deur uit zijn. Dit hoeft niet langer zo te gaan. U kunt uw factuur nu in no-time opstellen aan de hand van handige factuurvoorbeelden en -formats. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van software voor het opstellen van uw facturen. Vergelijk online de verschillende aanbieders om de juiste software voor u als ondernemer te vinden.

Professioneel

U wilt natuurlijk professioneel overkomen wanneer u een factuur naar uw klanten stuurt. Maar een nette factuur heeft u niet zomaar in elkaar gezet, tenzij u een factuur als voorbeeld gebruikt! Op deze website vindt u verschillende voorbeeldfacturen en Word- en Excelformats die volgens professionele normen zijn opgesteld. Op deze manier kan uw factuur binnen no-time naar de klant. De factuurvoorbeelden zijn flexibel en u kunt ze dus ook nog gemakkelijk personaliseren. Daarnaast bieden wij speciale formats voor zzp’ers.

Naast de formats vindt u hier ook handige tips en tricks voor het maken van een factuur en een overzicht van de eisen die hieraan verbonden zijn.

U hoeft de administratie en het maken van facturen nu dus niet langer meer als een zware taak te zien. Met deze voorbeeldfacturen hoeft u niet langer tegen stapels werk op te kijken en kunt u meer tijd stoppen in andere zaken. Aarzel dus niet langer en download onze Word- en Excelformats. Wij maken de facturatie weer leuk!

Betalingsherinneringen en aanmaningen

Zodra een factuur enige tijd niet is betaald, kunt u eerst nog een betalingsherinnering sturen. Heeft dit niet het gewenste resultaat, dan volgt een aanmaning.

Leave a Reply