Snel en gemakkelijk uw factuur maken

U bent ZZP’er en heeft een bedrijfje waar uw hart en ziel in ligt, u heeft een winkeltje en een online webshop voor kinderkleding bijvoorbeeld. Het liefst staat u de hele dag in de winkel en geeft u kledingadvies of zoekt u de nieuwe collectie uit. Helaas zit overal een keerzijde aan. Administratie is totaal niet uw ding, dit wordt altijd uitgesteld tot het laatste moment. Vooral het maken van facturen voor de online webshop vindt u vreselijk. Maar zonder facturatie geen inkomsten en zonder inkomsten geen winkel. Het is dus van groot belang dat deze taak goed wordt uitgevoerd. Wij kunnen u hierbij helpen, stel nu snel en gemakkelijk een factuur op aan de hand van een factuur voorbeeld.

Wat is een factuur?

Een factuur is een belangrijk document dat betalingsgegevens betreft. Er zijn verschillende eisen waar u rekening mee dient te houden bij het maken van een factuur. Het gaat hierbij om NAW-gegevens, BTW-bedragen/percentages, KVK-nummer etc. Een factuur kunt u digitaal of per post te versturen, zelf maken of aan de hand van een voorbeeld factuur.

Tijdrovend?

Het opstellen van de facturen wordt vaak gezien als een taak waar veel tijd in gaat zitten, hierdoor wordt dit vaak tot het laatste moment uitgesteld terwijl het juist zo belangrijk is dat de facturen zo snel mogelijk de deur uit zijn. Dit hoeft niet langer, u kunt uw factuur nu in no-time opstellen aan de hand van handige factuur voorbeelden en formats. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van software voor het opstellen van uw facturen. Vergelijk online de verschillende aanbieders om de juiste software voor u als ondernemer te vinden.

Professioneel

U wilt natuurlijk professioneel over komen wanneer u een factuur naar uw klanten stuurt. Maar een nette factuur heeft u niet zomaar in elkaar gezet, tenzij u een factuur voorbeeld gebruikt! Op deze website vindt u verschillende voorbeeld facturen en Word- en excelformats die volgens professionele normen zijn opgesteld. Op deze manier kan uw factuur binnen no-time naar de klant. De factuur voorbeelden zijn flexibel, u kunt ze dus ook nog gemakkelijk personaliseren. Daarnaast bieden wij speciale formats voor ZZP’ers.

Naast de formats vindt u hier ook handige tips en tricks voor het maken van een factuur en een overzicht van de eisen die hieraan verbonden zijn.

U hoeft de administratie en het maken van facturen nu dus niet langer meer als een zware taak te zien. Met deze voorbeeld facturen hoeft u niet langer tegen stapels werk op te kijken en kunt u meer tijd stoppen in andere zaken. Aarzel dus niet langer en download onze Word- en excelformats. Wij maken de facturatie weer leuk!

Betalingsherinneringen en aanmaningen

Hier vindt een overzicht met meerdere voorbeeld aanmaningen. Daarnaast vindt u hier voorbeelden van betalingsherinneringen die u kunt versturen voordat u een aanmaning verstuurt. U kunt zorgeloos alle facturen, betalingsherinneringen en aanmaningen binnen uw bedrijf of privé gebruiken. Hiertoe kunt u gratis onze voorbeelden downloaden die gemakkelijk te bewerken zijn op uw eigen computer.
Wanneer uw klanten niet reageren op uw facturen en herinneringen kunt u hier terecht voor een voorbeeld van een aanmaning. Wanneer het nog niet zo ver gekomen is en u een vriendelijke herinnering wilt sturen nadat een factuur enige tijd onbetaald is gebleven dan kunt u hier een betalingsherinnering voorbeeld vinden.

[content_boxes layout=”icon-boxed” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” backgroundcolor=”#efefef”][content_box title=”” link=”” linktarget=”_self” linktext=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]

Betalingsherinnering Voorbeeld

Een betalingsherinnering verstuurt u direct nadat de betalingstermijn van de oorspronkelijke factuur verlopen is. In deze betalingsherinnering herinnert u de klant eraan dat de factuur, volgens uw boekhouding, nog niet voldaan is.[/content_box] [/content_boxes] [content_boxes layout=”icon-boxed” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” backgroundcolor=”#efefef”][content_box title=”” link=”” linktarget=”_self” linktext=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″]

Aanmaning voorbeeld

Hieronder vindt u voor u geschikte aanmaning voorbeelden. U bent vrij om deze voorbeeld aanmaningen privé of zakelijk te gebruiken. [/content_box] [/content_boxes]

Leave a Reply